Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amandelspijs 1

Ingrediënten

125 gr amandelen
125 gr kristalsuiker
1 ei

Bereiden

Zet de amandelen op met ruim koud water en breng dit aan de kook.
Stort de amandelen op een vergiet, spoel ze met koud water af, wrijf de
bruine vliesjes eraf en droog de nootjes in een droge doek.
Maal de amandelen door de amandelmolen.
Voeg de suiker, het ei en wat zout toe, zodat een smeuïge massa
ontstaat.

Amandelspijs is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren
maakt.
Bewaar het in een goed sluitend potje op een koele plaats.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Banketletter
Taaitaai 3
Pepernoten
Taaitaai 1
Anijsmelk

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes